Το reboot του «I Know What You Did Last Summer» με πρωταγωνιστές τους Camila Mendes, Madelyn Cline (αποκλειστικό) (2024)

Το reboot του «I Know What You Did Last Summer» με πρωταγωνιστές τους Camila Mendes, Madelyn Cline (αποκλειστικό) (1)

Η υποψήφια για βραβείο Tony Sarah Pidgeon, ο ηθοποιός του «Atlanta» Tyriq Withers και ο Jonah Hauer-King, ο οποίος έπαιξε τον πρίγκιπα Eric στο ριμέικ ζωντανής δράσης της Disney «The Little Mermaid», είναι επίσης στα σκαριά για την ταινία της Sony Pictures.

Το I Know What You Did Last Summer καθηλώνει το καστ του ενόψει της προγραμματισμένης κυκλοφορίας του το επόμενο καλοκαίρι.

Η Madelyn Cline, πρωταγωνίστρια του Neflix's Outer Banks, και η Camila Mendes, η οποία έπαιξε τη Veronica στο μακροχρόνιο Riverdale του CW, βρίσκονται σε συνομιλίες για να ηγηθούν του συνόλου του reboot της Sony Pictures της επιτυχίας τρόμου του 1997.

Επίσης σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται η υποψήφια για βραβείο Tony Sarah Pidgeon, ο Tyriq Withers από την Ατλάντα και ο Jonah Hauer-King, ο οποίος έπαιξε τον πρίγκιπα Eric στο live-action ριμέικ της Disney της Μικρής Γοργόνας.

Το THR ανέφερε προηγουμένως ότι η Jennifer Love Hewitt και ο Freddie Prinze Jr. ήταν σε συνομιλίες για να επαναλάβουν τους ρόλους τους από την αρχική ταινία.

Η Jennifer Kaytin Robinson (Do Revenge) σκηνοθετεί το νέο πρότζεκτ από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Sam Lansky μετά από ένα αρχικό σενάριο της Leah McKendrick. Ο Neal Moritz, ένας από τους παραγωγούς του πρωτότυπου, παράγει το reboot.

Η Sony κινείται γρήγορα σε αυτό, καθώς έχει κυκλοφορήσει στις 18 Ιουλίου 2025 για τη λειτουργία.

Το I Know What You Did Last Summer βγήκε στους κινηματογράφους στις 17 Οκτωβρίου 1997 και ξεπέρασε τα 72 εκατομμύρια δολάρια στο box office (142 εκατομμύρια δολάρια σήμερα). Το καστ περιελάμβανε τους Hewitt, Prinze, Sarah Michelle Gellar και Ryan Phillippe στην ιστορία για μια ομάδα φίλων που καταδιώκεται από έναν κακοποιό με γάντζο αφού προσπάθησαν να καλύψουν το χτύπημα του με το αυτοκίνητό τους. Η αρχική ταινία γράφτηκε από τον σεναριογράφο του Scream Kevin Williamson και βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1973 από τη συγγραφέα Lois Duncan.

Ο Hewitt και ο Prinze επέστρεψαν για το σίκουελ του 1998 I Still Know What You Did Last Summer, ενώ το I'll Always Know What You Did Last Summer του 2006 είχε πρωταγωνιστή ένα ολοκαίνουργιο καστ και ήταν αυστηρά ένα έργο οικιακής ψυχαγωγίας. Η Amazon έκανε το ντεμπούτο της σε μια σειρά ροής βασισμένη στην ιδιοκτησία το 2021.

Το μοντέλο για τη νέα λήψη είναι το reboot του Scream 2022, το οποίο είδε μέλη του αρχικού καστ να το αναμιγνύουν με ένα καστ νεαρών ανερχόμενων, το οποίο σε αυτή την περίπτωση περιελάμβανε την Jenna Ortega και τη Melissa Barrera. Ακολουθεί επίσης μια στρατηγική στούντιο που προσπαθεί να χτίσει μια επόμενη γενιά αστέρων, όπως φαίνεται με τη rom-com Sydney Sweeney-Glen Powell Anyone but You.

Ο Mendes ξέσπασε με το ρόλο της Veronica στη σειρά Riverdale, η οποία τελείωσε την προβολή της πέρυσι. Οι πρόσφατοι τίτλοι της περιλαμβάνουν τις ταινίες του 2024 Upgrade και Música, εκτός από την προηγούμενη συνεργασία της με τη Ρόμπινσον στην εφηβική μαύρη κωμωδία του Netflix του 2022 Do Revenge.

Η Cline είναι γνωστή για το ρόλο της Sarah Cameron στη σειρά Outer Banks. Επιπλέον, ήταν μέρος της τολμηρής λίστας υπόπτων στο Glass Onion: A Knives Out Mystery του Rian Johnson.

Ο Pidgeon αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο Broadway στο Stereophonic, επαναλαμβάνοντας τον ρόλο της Diana, τον οποίο ξεκίνησε εκτός Broadway στο Playwrights Horizons. Το «παιχνίδι με τη μουσική», το οποίο μιλάει για μια μπάντα που μοιάζει με τους Fleetwood Mac στα πρόθυρα του σταρ, έθεσε το ρεκόρ νωρίτερα φέτος για τις περισσότερες υποψηφιότητες για βραβεία Tony, κερδίζοντας 13, συμπεριλαμβανομένου ενός για τον Pidgeon. Το έργο της έχει επίσης κερδίσει υποψηφιότητες για το βραβείο διακεκριμένης ερμηνείας της Drama League και το βραβείο εξαιρετικής ερμηνείας του Outer Critics Circle. Από την πλευρά της οθόνης, εμφανίστηκε ως νεαρή Kathryn Hahn στο Hulu's Tiny Beautiful Things και ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά του Amazon The Wilds.

Ο Withers, ο οποίος μπορεί να είναι περισσότερο γνωστός για τη σειρά του FX Atlanta, είναι έτοιμος για ένα ξέσπασμα στη μεγάλη οθόνη, έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει το Him, παλαιότερα γνωστό ως Goat, για την Universal Pictures και την Monkeypaw Productions. Ο Γουίδερς παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, ένα ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται σε έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό μπακ του NFL που καλείται να προπονηθεί με το ηλικιωμένο αστέρι της ομάδας του, τον οποίο υποδύεται ο Μάρλον Γουέιανς. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2025.

Ο Hauer-King είναι Βρετανός ηθοποιός που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές προσαρμογές των Little Women και Howard's End. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο The Tattooist of Auschwitz, ένα ιστορικό δράμα που έκανε το ντεμπούτο του στο Peaco*ck αυτή την άνοιξη.

Ο Cline υποστηρίζεται από την CAA, την Bold Talent Agency, την Entertainment 360 και τον Hirsch Wallerstein, ενώ ο Mendes υποστηρίζεται από την CAA και τη Luber Roklin Entertainment.

Ο Pidgeon υποστηρίζεται από τους Gersh, Anonymous Content και Jackoway Austen. Το Withers υποστηρίζεται από την CAA και τον Jackoway Austen. και ο Hauer-King εκπροσωπείται από την CAA, τους United Agents του Ηνωμένου Βασιλείου και τον Jackoway Austen.

Το reboot του «I Know What You Did Last Summer» με πρωταγωνιστές τους Camila Mendes, Madelyn Cline (αποκλειστικό) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 5919

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.